top of page

Keiserfødsel: - Til tross for alvorligheten, sitter jeg igjen med en utrolig mestringsfølelse!

Selv om Anita ønsket en vaginal andre fødsel, ble det en ny uplanlagt keiserfødsel. Men hun sitter igjen med en positiv opplevelse, og føler hun fikk en mye bedre start på barselperioden takket være Positiv Fødsel nettkurset.

Anitas fødselshistorie

"Vil bare si at kurset ditt hjalp meg under en krevende periode i siste trimester.

Hjemmesituasjonen vår ble snudd på hodet og utfordrende da Corona brøt ut. Det var ikke hovedårsaken, men den siste utløseren i en tøff tid det siste året. Kurset hjalp meg til å fokusere på avspenning og fokus på den kommende fødsel som kom litt i andre rekke en periode. Kurset ditt fikk meg til å bli trygg på meg selv og at jeg kunne forholde meg rolig.


12 TIPS TIL EN POSITIV FØDSEL Jeg ble igangsatt på dag 5, og på dag 9 kom verdens fineste jente det ble akutt/ uplanlagt keisersnitt denne gangen også. På fødestuen brukte jeg pusteteknikkene godt og visualisere at jeg blåste opp bobler. Til tross at det ikke var mulig å sette epidural (ble forsøkt 4! Ganger) klarte jeg å puste meg gjennom riene. Det ble dessverre lite fremgang i fødselen/ gikk noe tilbake da kroppen ikke ville spille på lag og resultatet ble keisersnitt, som vi hadde som plan «B», pga jeg har hatt keisersnitt før. I etterkant fikk vi vite at hvis ikke det hadde blitt keisersnitt, hadde det endt med livmorruptur da arrvevet var veldig tynt. Til tross for alvorligheten i dette, sitter jeg igjen med en utrolig mestringsfølelse av å kunne være rolig under forløpet og mestre underveis. Det var håpet med å ta kurset ditt da jeg hadde en krevende fødsel sist der jeg satt igjen med en følelse av å bli overstyrt av sykehuset. Tusen takk for at det har gitt meg dette verktøyet og dermed et veldig mye bedre start i barselperioden."

Tusen takk til Anita som ville dele sin positive fødselshistorie!


Comments


bottom of page