top of page

Førstegangsfødende Margretes positive fødselshistorie: - Jeg hadde aldri før tenkt at det gikk an

Førstegangsfødende Margrete og mannen hennes hadde aldri tenkt at fødselen kunne bli en så rolig og fantastisk opplevelse.

Margretes positive fødselshistorie

Her er hennes positive fødselshistorie:


"Jeg tok kurset ditt før fødsel, og jeg vil bare si at pusteteknikken fra deg gjorde at jeg holdt meg helt rolig og avslappet gjennom alle riene i over et døgn.


Jeg hadde øvd masse på forhånd, og vet ikke hva jeg skulle gjort uten den! Jeg hørte også på avspenningsfilene og de positive affirmasjonene (hang også opp noen på speilet på badet).


Jordmødrene var veldig imponerte over hvordan jeg taklet riene.


Jeg har alltid gruet meg til jeg kanskje en dag skal føde, men så endte det med at jeg bare gikk å gledet meg!Jeg følte meg så trygg og rolig, også mye takket være god informasjon om hva som skjer i en fødsel.


Etter et døgn med rier hvor jeg bare hadde brukt oppoverpusten som smertelindring, fikk jeg epidural som jeg var veldig fornøyd med.


Alle gravide burde ta kurset og øve på pusteteknikk før fødsel! Jeg hadde aldri før tenkt at det gikk an å ha en så god fødselsopplevelse.


Mannen min hadde alltid trodd at fødsel var så forferdelig og dramatisk pga ting han har hørt fra andre og sett gjennom media.


Han var skikkelig positivt overrasket over hvordan en fødsel kunne være!


Så rolig og fantastisk. Han tok kurset sammen med meg, og han var verdens beste støttespiller underveis."


Vil du forberede deg til fødsel på samme måte som Margrete? Da må du sjekke ut det fødselsforberedende nettkurset!

Comments


bottom of page