top of page

Malenes positive raske fødsel på Storken: - Om jeg følte meg som en superhelt? OH YES!

Førstegangsfødende Malene fikk plass på den jordmorstyrte fødestuen Storken i Bergen. Fødselen gikk fortere enn forventet, og hun fikk fødselen hun ønsket - helt uten smertelindring.

Her er hennes positive fødselshistorie.


"Jeg fødte i august på Storken og kunne ikke vært mer fornøyd med fødselen min, var førstegangsfødende!Jeg tok kurset og det hjalp meg virkelig utrolig mye. Pustet så bra og fikk masse skryt.


Jeg kunne aldri tenkt meg å føde på en «vanlig» fødeavdeling, så syns det er sjokkerende at de nå vil stenge ned ABC. Har hørt så mye bra om dem!


Jeg ønsket skikkelig, skikkelig å føde uten medisinsk smertelindring (selv om det å ta epidural er 100% ok om man ønsker det, men jeg ønsket ikke det) og jeg vet at jeg ikke hadde klart det hadde det ikke vært for at jeg var på Storken.


Fikk stormrier og gikk fra 4 til 10 cm på 2 timer


Det var veldig smertefullt og jeg mistet veldig troen på meg selv midt i det og sa at dette klarer jeg ikke mer.


Men takket være jordmor og samboer klarte jeg meg og fortsatte med pusten og badekar.


1 time senere holdt jeg sønnen min i armene. Om jeg følte meg som en superhelt? OH YES. Gleder meg allerede til neste fødsel!"


Vil du forberede deg til fødsel på samme måte som Malene? Vårt fødselsforberedende kurs gir deg verktøyene du trenger for å få en positiv fødselsopplevelse - uansett hvordan fødselen blir.

Comments


bottom of page