top of page

Liselottes positive fødselshistorie: - Føler meg fortsatt litt som en superhelt som kan klare alt

Liselotte fikk en helt fantastisk fødsel da datteren hennes kom til verden i april. Her er hennes positive fødselshistorie.

Liselottes positive fødselshistorie

"Vil bare takke for et supert kurs! Jeg tok det i første omgang fordi jeg var litt engstelig for å eventuelt måtte føde alene med tanke på coronarestriksjoner og smitte.


Heldigvis slapp jeg det, men føler kurset ditt hjalp med å gi meg en ro og trygghet i meg som uansett kom veldig godt med.Den 08.04 fødte jeg en nydelig datter og fødselen var helt fantastisk! Det startet med at jeg våknet av rier kl. 2.00 på natta den 07.04, jobbet hjemme med riene hele dagen.


Dro inn til sykehuset på kvelden og ble sjekket av jordmor ca. kl. 22.00. Var 4 cm. fikk fødestue og mannen fikk komme inn.


Stod lenge i dusjen og syntes virkelig det hjalp med det varme vannet.


Ble sjekket på nytt kl. 00.00 og ble da målt til 6 cm. Riene tok seg opp i både styrke og hyppighet, fikk akupunktur og lystgass.


Var godt å bruke lystgass til å fokusere på pusten gjennom riene. Var oppreist og gående gjennom store deler av fødselen og det ga meg en kontroll som hjalp meg veldig.


Plutselig kom pressriene og vannet gikk, da var det kanskje 3 minutter med konstante rier der en tok over den andre.


Det var en helt utrolig opplevelse der kroppen tok helt over og det bare var å henge med. 00.42 kom gullet til verden i full fart.


Føler meg fortsatt litt som en superhelt som kan klare alt etter en så fin fødsel!


Nå koser vi oss hjemme."


Vil du forberede deg på samme måte som Liselotte? Da må du sjekke ut det fødselsforberedende nettkurset!

Comments


bottom of page