top of page

Carolines positive fødselshistorie i ambulanse: - Det var helt magisk!

Caroline bor to timer unna sykehuset og det var ingen jordmor på vakt da hun begynte å kjenne rier. De satte seg i bilen og kjørte mot sykehuset, men lillebror var utålmodig.

Carolines positive ambulansefødsel

Her er hennes positive fødselshistorie:


"Etter en veldig lang, ondt og slitsom første fødsel var min største frykt å måtte gå gjennom dette en gang til med nummer to.

Bestemte meg derfor å ta kurset ditt, selv om jeg var veldig skeptisk i starten om det kommer til å hjelpe.


Hva skal jeg si... Nå er jeg hjemme igjen med nummer to etter en ganske spektakulær fødsel i ambulansen.


Og selv om det skjedde i ambulansen uten jordmor eller lege til stede, så var det en kjempefin fødsel og måtte jeg velge igjen mellom fødsel 1 eller 2 på nytt, så hadde jeg alltid valgt fødselen i ambulansen på nytt.


Vi bor ca. 2 timer unna nærmeste sykehuset.


Den uken jeg skulle føde var det ingen jordmor på vakt her vi bor. Så da jeg begynte å få rier og ringte, ble jeg satt over direkte til sykehuset og de sa at vi bare kunne komme siden det var veldig rolig denne natten.Vi kjørte med en gang siden bølgene kom allerede med 2 minutters avstand.


Vi hadde den fine midnattssola under kjøreturen og jeg satt på lydfilene i bilen og prøvde å nyte utsikten mellom bølgene.


Ca. halvveis skjønte jeg at vi kommer ikke til å rekke sykehuset siden jeg følte en ganske stor pressetrang allerede der.


Vi ringte sykehuset på nytt og ba dem om å sende ambulansen.


På det tidspunktet har jeg forberedt meg at jeg kommer til å føde i ambulansen og at kroppen min er skapt til å føde et barn, uansett hvor det skulle være.


Da vi møtte ambulansen så var det bare å flytte meg fra bilen til ambulansen og noen få minutter senere var lillebroren ute.


Selv om det ikke var den koseligste atmosfæren i ambulansen (og det var første fødselen til ambulansepersonellet) så var det helt magisk.

Hadde aldri tenkt at bare mindsettet har så mye å si for en fødsel."


Hvis du også vil forberede deg til fødsel på samme måte som Caroline bør du sjekke det nettbaserte fødselsforberedende kurset.

Comments


bottom of page