top of page

Esthers igangsatte drømmefødsel: - Jeg fikk skryt gjennom hele fødselen over hvor rolig jeg var

Esther var skeptisk til hypnobirthing, men ga det en sjanse likevel. Hun endte opp med en skikkelig drømmefødsel, og sitter igjen med en følelse av mestring.

"Jeg ville sende melding for å takke deg for kurset ditt. Jeg skal være ærlig å si at jeg var skeptisk og at det ikke var alt ved kurset som jeg klarte å ta til meg.

Det som virkelig funket for meg var å finne troa på at jeg kunne klare å føde. Informasjonen du presenterte, positive ord og tanker og fokuset på autonomi gjorde at jeg hadde troa!


Jeg skrev til deg første gang i en periode hvor jeg var redd og engstelig for igangsettelse. Jeg var redd for å føle meg lenket til en seng og at jeg ikke kunne ha en god opplevelse.


Kurset ditt endret alle tankene jeg hadde om kroppen min og dens evner.

Jeg fødte fredag 2/7 00:31 etter igangsettelse den 30.06. Var dette høye blodtrykket som hadde murret hele svangerskapet.

Jeg var klar for fødsel og var mottakelig for informasjon underveis. Kvelden jeg ble satt i gang var jeg alene på observasjonsposten med god musikk på øret. Dagen etterpå tok ting seg opp, og hvert lille fremskritt var et steg nærmere å treffe barnet mitt.


Bølgene startet og jeg pustet meg gjennom de, lyttet til kroppen og holdt meg rolig. Jeg prøvde å spare energien til aktiv fødsel. Noe jeg følte jeg klarte.


I løpet av hele fødselen hadde jeg et øyeblikk hvor frykten prøvde å ta meg. Da tok jeg meg 5 minutter og avspente hele kroppen. Jeg fikk skryt gjennom hele fødselen over hvor rolig jeg var og at jeg var så sterk. Jeg klarte meg uten epidural og lite smertelindring selv med mye fokus på protokoller og tiltak. Det var drømmefødsel og min mann sa til meg når sønnen vår var født at han var så stolt av meg. Jeg hadde virkelig gjort en god jobb."


Vil du forberede deg til fødsel på samme måte som Esther? Da må du sjekke ut det fødselsforberedende nettkurset.

Hozzászólások


bottom of page