top of page

Tirils drømmefødsel: - Å føde er det råeste jeg har opplevd!

Førstegangsfødende Tiril hadde forberedt seg på en lang fødsel, men babyen hadde andre planer. Til tross for en litt annen fødsel enn hun hadde sett for seg, fikk hun en drømmefødsel.

Her er hennes historie:


"Jeg må bare sende deg melding og takke for kurset du har laget. Jeg brukte både kurset og leste boken din som forberedelse til fødselen av mitt første barn i februar.


Jeg var forberedt på en lang latensfase med pilatesball, feel-good filmer og mye visualisering.

Istedet fikk jeg en ganske rask fødsel som varte i 8 timer fra første lille murring til datteren min var ute.


På grunn av lav hjertelyd og rask progresjon endte jeg med å få vakuumhjelp etter 1,5 time med pressing.


Det ble hverken tid eller rom for badekar som jeg hadde tenkt og det ble mer observasjon og hjelp enn jeg hadde ønsket meg - blant annet krevde vakuum bedøvelser, i tillegg til at jeg lå mye på rygg.


Altså ikke det jeg hadde sett for meg.


Men fordi jeg hadde mindsettet fra kurset ditt så ble det absolutt en drømmefødsel.


Stemningen underveis var hele tiden positiv og fin, og jeg følte meg så trygg og ivaretatt.

Fødestuen var preget av god stemning og et felles fokus på datteren min som var på vei og jeg opplevde virkelig at jeg jobbet på lag med jordmor og legen.


Jeg fikk også mye skryt underveis og måtte kun ha bittelitt hjelp av vakuum for å få henne ut.Jeg er overbevist om at all den mentale forberedelsen gjorde meg rustet til å takle det som kom og holde fokus på pusten og min egen ro.


Ikke minst visste jeg også mye om de ulike veiene det kunne gå og jeg var ikke på noe tidspunkt redd eller utrygg.


Jeg gleder meg allerede til neste gang, å føde er det råeste jeg har opplevd - tusen takk for at du har tilgjengeliggjort denne tilnærmingen til fødsel!"


Har du også lyst til å forberede deg til fødsel sånn som Tiril? Da må du sjekke det nettbaserte fødselsforberedende kurset.
Kommentare


bottom of page