top of page

Lisas drømmefødsel etter traumatisk første fødsel: - Denne gangen ble ALT slik jeg ønsket

Andregangsfødende Lisa opplevde en traumatisk første fødsel, men ved hjelp av Positiv Fødsels fødselsforberedende kurs ble hennes andre fødsel en drømmefødsel.

Lisas positive fødselshistorie

Her er hennes positive fødselshistorie:


"For to uker siden fødte jeg en velskapt jente. Første fødsel var som jeg har skrevet tidligere traumatisk, men denne gangen ble ALT slik jeg ønsket.


Jeg fødte vaginalt helt selv! Uten vakuum eller noe! Jeg klarte det! Og alle ønsker jeg hadde ble fulgt opp av jordmødrene så langt det var mulig!


Jeg fikk sitte i badekaret, ble ikke overvåket konstant, fikk lystgass og fikk virkelig kjenne på følelsen av å trykke selv!Jordmor hadde lest fødebrevet og visste akkurat hvordan hun skulle få kontakt med meg når det var behov for å si at dette klarer du.


Det føltes som om alle på fødestua jobbet sammen som et team! Mannen min var en enorm støtte og siden vi hadde tatt kurset sammen visste han akkurat hva jeg trengte.


Jeg var såå redd før denne fødselen, og kurset ditt var med på å gjøre meg trygg og stole på meg selv og kroppen min.


Tuusen takk for at du hjelper oss med å være forberedt til fødsel! Skulle ønske jeg hadde vist om dette med nr 1.


Ønsker også å nevne at jeg var 2-3 cm når jeg kom inn på sykehuset men at mannen min fikk være med hele tiden.


Det mest fantastiske var å kunne kjenne hodet på vei ut og få jenta mi på magen med en gang, da jeg ikke opplevde dette første gangen."


Vil du forberede deg på samme måte som Lisa? Da må du sjekke ut det fødselsforberedende nettkurset! Du får 30% rabatt ut helgen!

Comments


bottom of page