top of page

Førstegangsfødende Kristines positive igangsetting: - Jammen ble dette litt av en drømmefødsel!

Førstegangsfødende Kristine ble satt igang og endte opp med en styrtfødsel. Likevel forteller at hun at hun fikk en skikkelig drømmefødsel, og at det ikke ble tid til smertelindring. "Men det var ikke noe problem, for pustingen og de positive tankene hjalp meg," forteller hun.

Kristines positive fødselshistorie

Her er hennes positive fødselshistorie:

"Jeg fødte ei nydelig jente for 3 uker siden. Fødselen startet ikke som jeg hadde forventet og håpet, da det ble bestemt igangsettelse 9 dager over termin pga vektøkning de siste ukene.


Jeg var sliten og lei av å gå over termin, så jeg var på mange måter glad for å bli satt i gang, jeg gledet meg sånn til å treffe lille baby i magen, men jeg følte at alle planene, tankene og forberedelsene jeg hadde gjort i forkant ikke kunne fullføres.Håpløs tankegang, jeg vet det, men jeg glemte på en måte at jeg måtte føde ut babyen, selv om jeg skulle settes i gang, tenk på det.


Da ser man hvor mye tankesettet har å si! Jeg var både frustrert og trist, med manglende motivasjon, enda jeg hadde gledet meg så mye til å føde bare noen uker før.


Jeg tok kontakt med deg i håp om at du kunne «booste» tankegangen min i riktig retning og jammen klarte du det! Tusen takk til deg for det, Line, for jammen ble dette litt av en drømmefødsel!

Igangsettelsen startet med en ballong som ikke ville sitte, så det ble bestemt å gå rett over på modningspiller og innleggelse på ventestue, ikke akkurat sånn man ønsker at fødselen skal starte.


Det måtte bare 2 piller til for at fødselen kom i gang, jeg som hadde pakka med meg snacks og stæsj for mange dager! Riene startet på morningen, jeg fikk fødestue kl 10 og lille jenta vår var ute kl 13.08.


Det gikk fort og jeg følte til tider at jeg mistet litt kontroll over progresjonen, men mannen min guidet meg tilbake til hva vi hadde lært på kurset; puste godt, tung i kroppen og positive tanker - kroppen min er laget for dette!! Og det var den jammen meg, for ut kom en nydelig baby i et rasende tempo.

Jeg hadde beskrevet ønsker og tanker i fødebrevet mitt, men pga jeg ble satt i gang og at det gikk så fort, så var det få av ønskene i brevet som var mulig å gjennomføre, men jeg følte meg allikevel trygg, ivaretatt og i ett med kroppen min - for en opplevelse!


Vi rakk aldri noe smertelindring, men det var ikke noe problem, for pustingen og de positive tankene hjalp meg - for hver bølge var jeg et steg nærmere å møte babyen min! Jordmødrene synes dette var en drømmefødsel av en styrtfødsel, der de spesielt skrøyt av pustingen og det positive tankesettet mitt!


Jeg sitter igjen med bare positive erfaringer, en nydelig baby på fanget og et ønske om å føde flere barn i fremtiden!

Tusen takk for et fantastisk kurs og tusen takk for at du var så tilgjengelig i innboks i dagene før fødselen min, jeg mener og tror at det var avgjørende for at jeg klarte å holde hodet kaldt hele veien!


Jeg har allerede anbefalt kurset videre og kommer til å gjøre det i alle fremtid! Dette var fantastisk!"

Vil du forberede deg til fødsel på samme måte som Kristine? Da må du sjekke ut det fødselsforberedende nettkurset.

留言


bottom of page