top of page

Doktor Ingrids positive fødselshistorie med igangsetting: - Kurset ditt ga meg så mye

Som lege kunne Ingrid mye om fødsel fra før av, men som førstegangsfødende valgte hun likevel å forberede seg med Positiv Fødsel. Hun ble igangsatt like over termin og fikk en skikkelig positiv opplevelse.

Her er hennes positive fødselshistorie:


“Jeg fødte mitt første barn i august 2021 og i forkant tok jeg ditt kurs!


Jeg er selv lege og kan jo per definisjon fødselsforløpet, i alle fall i teorien.

I tillegg har jeg alltid gledet meg til å føde.


Men kurset ditt ga meg så mye - i forkant av fødselen, under kurset, ble det liksom en naturlig påminnelse om at det faktisk kommer en baby, bevisstheten min ble innstilt på hva som kommer.Litt som at noen strikker til sin kommende baby! Jeg snakket med mannen min om kurset, noen deler så vi sammen, og da kunne vi glede oss sammen!

Jeg ble igangsatt rett over termin fordi det var litt lite fostervann, jeg forsøkte å spørre «hva hvis vi ikke setter i gang», men det var liksom ikke noe alternativ pga fostervannet og det var jo ok, men jeg felte noen modige tårer fordi jeg har jo hørt skrekkhistorier om evigvarende igangsettelsen som ender i keisersnitt, pluss at jeg kan jo statistikken rundt induksjon som ender i keisersnitt.


Men samtidig gledet jeg meg til å møte babyen min - endelig. Jeg hopper over detaljene, selv om jeg elsker å snakke om fødselen, og gjør det kort.


Det viktigste (!) jeg tok med meg fra kurset ditt, var at hver gang jeg fikk en ri, så tenkte jeg at jeg var ett skritt nærmere å treffe babyen min.


Pluss at jeg jobbet konsentrert med å slappe av i bekkenbunnen - særlig da kroppen min speeded intenst opp da jeg fikk drypp og jeg gikk fra 5 til 10 cm på 1 time.


Jeg følte meg godt ivaretatt - av dem rundt selvsagt, men også av kroppen min.


Fra jeg fikk ballong og til min verdens beste baby var ute, tok det 24 timer, og det inkluderte epidural. Jeg synes det var effektivt!


Jeg har anbefalt så mange kurset ditt! Både de som «kan» og «ikke kan» fysiologien i en fødsel, som en del av en mental forberedelse på hva som kommer og faktisk nyttig, meget brukbar informasjon.


Og jeg har anbefalt det til kvinner som gruer seg til fødsel og de som gleder seg! Nå venter jeg baby nummer 2, og håper fødsel nummer 2 blir like fin som fødsel nummer 1!”


Hvis du vil forberede deg til fødsel på samme måte som denne legen, så finner du det fødselsforberedende kurset her!


Comentários


bottom of page