top of page

Positiv fødselshistorie: - Jeg turte å slippe kontrollen, og stole på at naturen visste best

Som andregangsfødende, la Lene ned en solid innsats for å forberede seg på både svangerskap, fødsel og barseltiden. Nå sitter hun igjen med en fantastisk fødselsopplevelse.

Lenes fødselshistorie

Her er hennes positive fødselshistorie:

"For tre uker siden fikk jeg min andre datter.

Det gikk fort og fint, og det beste av alt var at det hele forløp veldig «normalt». Min første fødsel og tiden etterpå var vanskelig og tøff på grunn av sykt og svakt barn, jeg gruet meg derfor til runde to.


12 tips til en positiv fødsel Jeg har lagt ned en solid innsats for å forberede meg på svangerskapet, fødselen og barseltiden, og ikke minst på å endre tankesettet og innstillingen min.

Å ta kurset ditt var en viktig del av det. Det bidro til at jeg gikk inn i fødselen med en trygghet - jeg stolte på at babyen og kroppen min hadde full kontroll, og jeg klarte i større grad enn jeg hadde trodd å overlate det hele til naturen. Jeg tenkte underveis i fødselen at kroppen min er skapt for å føde, og at jeg var nærmere å møte barnet mitt enn noengang før. Det var ekstremt intenst, men også helt fantastisk. Jeg er veldig stolt, og kjempetakknemlig for at kurset ditt eksisterer. Jeg anbefaler det videre til alle det er aktuelt for!"

LENES HISTORIE

"Vi trodde vannet gikk lørdag kveld, men var ikke helt sikre. Jeg gikk en tur med hunden vår for å se om det skjedde noe mer, og det gjorde det. Et par timer senere var vi på vei til føden.


Vi ble tatt imot av en helt nydelig jordmor som virkelig hadde satt seg grundig inn i fødebrevet vårt. Hun respekterte ønskene våre, og informerte oss hele veien om hva som foregikk. Jeg følte meg trygg, ivaretatt og respektert hele tiden. Jeg pustet dypt inn og ut, og prøvde å være avslappet i kroppen. Bevegelse og tyngdekraften hjalp meg også. Det var fryktelig intenst, men jeg hadde et sterkt ønske om å føde naturlig fordi jeg ville føle på «urmennesket» i meg. Jeg minnet meg selv på at kroppen er skapt for å føde, og at jeg for hver ri var nærmere å møte babyen min enn noen gang før. Jeg turte å slippe kontrollen, og stole på at naturen visste best. Tre timer etter at vi kom på sykehuset var vår andre datter født. Jeg sitter igjen med en fantastisk følelse. Tenk hva kroppen vår kan!" Tusen takk til Lene som ville dele sin positive fødselshistorie! Vil du forberede deg til fødselen din på samme måte som Lene? Da må du sjekke ut vårt fødselsforberedende kurs!

Comments


bottom of page