top of page

Tinas positive fødselshistorie på Ahus: - Fødselen min gikk som en drøm!

Førstegangsfødende Tina var redd og gruet seg til fødsel, men det gikk som en drøm og hun ankom sykehuset med 5cm.

Her er hennes positive fødselshistorie:


“Jeg har lenge ville sende deg en melding og si tusen takk for kurset, men med et nytt tilskudd i familien har jeg dessverre ikke rukket å skrive til deg før nå.

Før kurset ditt var jeg så redd og gruet meg masse til fødselen, men fødselen min gikk som en drøm!


Jeg startet å få rier 07:30 på morgenen og trodde det først var noe dårlig jeg hadde spist dagen før da smertene ikke var så vonde.


Riene kom hyppigere utover dagen, så jeg ringte til Ahus, men da fikk jeg bare beskjed om at det kun hørtes ut som modningsrier da det ikke hørte ut som jeg hadde det så vondt. 3 ganger måtte jeg ringe inn til de før de «lot» meg komme inn for kontroll.


Da jeg kom til kontroll forberedte de meg på at jeg kunne bli sendt hjem, da jeg ikke så ut til å ha det så vondt (selv om riene kom ca. hvert 2 minutt).


Da de sjekket åpningen min ble vi alle overrasket over at jeg faktisk hadde 5 cm åpning og skulle rett inn i fødestuen.

Fra jeg kom til sykehuset kl. 14:00 gikk alt veldig fort! Jeg hadde planer om å ta epidural da jeg selv vet at smerteterskelen min er veldig lav, men jeg klarte fødselen uten og han var ute kl. 18:22.


Uten kurset ditt hadde det mest sannsynlig ikke gått så bra! Jeg klarte å puste meg gjennom riene og fikk en positiv fødselsopplevelse. Tusen tusen takk igjen!”


Vil du forberede deg til fødsel på samme måte som Tina? Meld deg på det fødselsforberedende kurset her.

Comments


bottom of page