top of page

Kamillas positive tvillingfødsel

Førstegangsfødende Kamilla hadde fødselsangst og hadde kun ett ønske for sin tvillingfødsel: å ikke være redd. Dette ønsket ble oppfylt, og hun opplevde fødselen sin som sterk og emosjonell.

Kamillas positive tvillingfødsel

Her er hennes positive fødselshistorie:


"Vil bare kort fortelle om min fødsel etter å ha deltatt på ditt nettkurs og lest boken din.


Det er straks 6 uker siden jeg fødte 2 perfekte tvillingjenter. Jeg kjøpte boken din før jeg visste at det var 2 i magen. Grunnen var helt enkelt at jeg hadde en fødselsangst og var ganske sikker på at jeg ville kreve planlagt keisersnitt ved fødsel.


Jeg hadde ett mål med kurset ditt; å ikke være redd. Jeg ville ikke forvente eller ønske noe annet for min fødsel enn det å ikke være redd men føle meg trygg og ivaretatt.


Jeg har i forkant lyttet til lydfilene dine, hengt opp affirmasjonskort og forsøkt å omgi meg med positivitet og øve på pusten med visualiseringer også videre.


Når fødselen sto for tur var jeg livredd for at dine metoder ikke ville komme til sin nytte siden omstendighetene tilsa at jeg virkelig måtte jobbe med meg selv og kroppen min ved å klare å fremprovosere produksjon av oxytocin og ellers gå igjennom en veldig medisinsk fødsel med blant annet igangsettelse, smertestillende og det som hører med en «høyrisikofødsel».


Jeg ble altså «frarøvet» muligheten for tente lys, ro og fred fra personale som jobbet der, ligge i varmt vann osv.


Men! Jeg bestemte meg for å ta kontroll over min egen situasjon og fødsel til tross for forutsetningene på sykehuset.


Jeg hengte opp affirmasjonskortene mine, satte på behagelig musikk, spiste god mat med mannen min, pustet godt og dypt inn i magen min for hver rie jeg kjente og jeg føler oppriktig at jeg hadde god kontroll stort sett hele veien.


Jentene ble forløst 15 timer etter at vannet ble tatt vaginalt og vi var overlykkelige.


Det er kun én grunn til at jeg opplevde min fødsel som veldig sterk og emosjonell, og det er at jeg aldri var redd.


Ikke et eneste sekund var jeg redd eller engstelig. Jeg var omringet av trygghet, kjærlighet og en indre ro, mye på grunn av kurset ditt. Tusen takk!"


Vil du forberede deg til fødsel på samme måte som Kamilla? Sjekk ut det fødselsforberedende nettkurset.


Comentarios


bottom of page