Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon!

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest Social Icon

© 2019 Positiv Fødsel

Hvem er vi?

Positiv Fødsel ble startet av yogalærer, KG Hypnobirthing instruktør, journalist og tobarnsmor, Line Sloper-Svanevik, som har hatt to fantastiske (men på papiret veldig ulike) fødsler ved hjelp av hypnofødsel.

Hun oppdaget hypnofødsel i England da hun var gravid med sitt første barn i 2016, og måtte jobbe litt med å overbevise mannen sin Adam, da han syns det hørtes "litt for hippie" ut. Det fikk han fort motbevist - for hypnofødsel er faktisk ekstremt logisk, basert på anatomi og vitenskap.

 

Etter et 12-timers kurs hos en lokal KG Hypnobirthing instruktør, ble de begge store tilhengere av metoden. De hadde svært godt utbytte av alt de lærte på kurset, og hadde som resultat en positiv fødselsopplevelse. 

Da barn nummer to ble født i 2019, bygget de på det de hadde lært i 2016, og tok videre et digitalt kurs i hypnofødsel på nett. Denne fødselen ble på Storken i Bergen, og ble akkurat sånn som Line hadde forestilt seg; rolig, trygg, enkel og avslappende - og i vann. En skikkelig drømmefødsel.

 

Line var så avslappet under fødselen at Adam flere ganger spurte jordmoren om hun sov - noe de begge kunne le av i ettertid, for det gjorde hun altså ikke. Men det sier litt om hvor godt teknikkene hun hadde tilegnet seg fungerte. 

I juni 2019 dro hun til England og tok lærerutdannelsen KG Hypnobirthing, og nå ønsker hun å skape en føderevolusjon i Norge, som hun ser skjer i andre land, spesielt i England.

Med seg på laget har hun fysioterapeut og NLP instruktør Marianne Svanevik, som har over 30 års erfaring med kvinnehelse.

For mer informasjon, og for å booke et kurs, send oss en melding her. Du kan også følge oss på Instagram @positivfodsel.