top of page
WhatsApp Image 2023-01-11 at 12.42.49.jpeg
Line_positivfodsel

Om du er gravid i uke 13 eller 40, førstegangs- eller flergangsfødende. Om du leter etter nøkkelen til en positiv fødselsopplevelse, så har du kommet til riktig plass. 

Bare det at du leser dette forteller meg at du er villig til å ta grepene som kan gjøre din fødselsopplevelse bedre.

 

Du har en stemme i hodet som hvisker at fødselen din ikke trenger å være så grusom som alle prøver å fortelle deg at den må være. 

Og den stemmen har helt rett.

Men kanskje du...

 • Ikke vet hvordan du best mulig jobber MED kroppen under fødselen?

 • Lurer på hva det er som faktisk skjer i kroppen under fødselen?

 • Er usikker på nøyaktig hvilke avspennings- og pusteteknikker du skal bruke? 

 • Ikke har funnet et fødselsforberedende kurs som føles rett for deg?

 • Ønsker alle de beste tipsene og triksene som kan gjøre DIN fødselsopplevelse bedre?

Uansett hvor du er i din graviditet, så er det en grunn til at du er her akkurat nå. Og det er fordi du ønsker noe bedre for deg og ditt barn.

Jeg har noen ting å fortelle deg...

 1. Jeg mener at alle kvinner har muligheten til og fortjener å oppnå en positiv fødsel.

  Ja, du leste det rett. En positiv fødsel er ikke en vannfødsel eller en naturlig fødsel - det er hvordan du føler deg!

   

 2. Ved å ta de riktige grepene, og være villig til å gjøre jobben med å forberede deg mentalt, så kan du få den beste fødselen for deg og ditt barn.

  Men du MÅ være villig til å gjøre jobben.

   

 3. Vi snakker altfor mye om de dårlige opplevelsene.

  Å forberede seg på en positiv opplevelse er ikke å gå med skylapper foran øynene - det er stikk motsatt.


  Du vet at du står overfor en stor oppgave. Den største i livet. Og du er villig til å gå inn 100% for å gi deg selv det beste utgangspunktet og den beste starten på livet sammen med barnet ditt.

Hvis du har lest så langt, så er du allerede på god vei.

WhatsApp Image 2023-01-11 at 12.53.50.jpeg

Jeg vet at du har muligheten til å gjøre din fødsel enda bedre. Til å gi deg selv de beste forutsetningene for en god, trygg og EMPOWERING opplevelse.

...Og jeg er her for å hjelpe deg med akkurat dette.

WhatsApp Image 2023-01-11 at 12.43.00.jpeg

HEI, JEG HETER LINE

OM MEG

Jeg er lidenskapelig opptatt av å hjelpe gravide - akkurat som deg - til å oppnå en styrkende og positiv fødselsopplevelse, så de kan gi barnet sitt det aller beste utgangspunktet i livet.

Jeg mener gravide fortjener å få informasjonen de trenger for å kunne ta de riktige valgene for seg og sitt barn.

Jeg er trebarnsmamma, forfatter av boken Positiv Fødsel: En føderevolusjon, sertifisert KG Hypnobirthing-instruktør og gravidyogalærer.

KG Hypnobirthing er en metode som er spesiallaget for å hjelpe deg å styrke din tro på din egen fødeevne. Metoden inneholder elementer av mental trening, avspennings- og pusteteknikker, og like viktig er den essensielle informasjonen du trenger for å oppnå en god fødselsopplevelse.

Det innebærer hvordan kroppen fungerer under fødselen, og hvordan du kan jobbe med kroppen (og ikke imot den - som mange gjør!), men også om valgmulighetene dine før, under og etter fødselen (JA, du har valg!).

Jeg har hatt tre fantastiske (men på papiret veldig ulike) fødsler ved hjelp av hypnofødsel - eller hypnobirthing, som det er bedre kjent som i Storbritannia og USA.

Jeg oppdaget metoden i England da jeg var gravid med mitt første barn i 2016, og måtte jobbe litt med å overbevise mannen min Adam, da han syns det hørtes "litt for hippie" ut. Det fikk han fort motbevist - for metoden hypnofødsel er ekstremt logisk, basert på anatomi og vitenskap.

Etter et 12-timers fødselsforberedende kurs hos en lokal KG Hypnobirthing instruktør, ble vi begge store tilhengere av metoden. Vi hadde svært godt utbytte av alt vi lærte på kurset, og hadde som resultat en positiv fødselsopplevelse. 

Da barn nummer to ble født i 2019, bygget vi på det vi hadde lært i 2016, og tok videre et nytt oppfriskende fødselsforberedende kurs. Denne fødselen ble på fødestuen Storken i Bergen, og ble akkurat sånn som jeg hadde forestilt meg; rolig, trygg, ukomplisert og avslappende - og i vann. En skikkelig drømmefødsel.

Jeg var så avslappet under fødselen at Adam flere ganger spurte jordmoren om jeg sov - noe vi begge kunne le av i ettertid, for det gjorde jeg altså ikke. Men det sier litt om hvor godt teknikkene jeg hadde tilegnet meg fungerte.

I juni 2019 dro jeg til England og tok lærerutdannelsen KG Hypnobirthing, og nå ønsker jeg å hjelpe deg med å oppnå den trygge, rolige og positive fødselsopplevelsen du drømmer om.

bottom of page