Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon!

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest Social Icon

© 2019 Positiv Fødsel

Hva er Positiv Fødsel?

Vi vil skape en føderevolusjon i Norge, ved hjelp av KG Hypnobirthing (KGH). Dette er et fødselsforberedende kurs med elementer av mental trening, avspennings- og pusteteknikker, og bidrar til en trygg, rolig og positiv fødselsopplevelse.

I Storbritannia har de nå blitt så store tilhengere av KG Hypnobirthing at de har tatt hypnofødsel inn i det offentlige helsevesenet. Men i Norge har de aller fleste aldri hørt om det. For hva er det egentlig?

 

Hypnofødsel har ikke røtter i den dramatiske scenehypnosen som du ser på TV. Det er et logisk fødselsforberedende kurs som bidrar til trygghet, ro og avspenning, under både graviditeten og fødselen. 

 

Ved å forstå hvordan kroppen og hjernen fungerer under fødselen, kan man ta bort frykten for å føde - og det er her nøkkelen ligger. Om frykten for å føde forsvinner, kan man spille på lag med kroppen og musklene som brukes, for å få en best mulig fødselsopplevelse - uansett hvordan fødselen utarter seg.

Dette kurset er ikke bare for de som planlegger en naturlig fødsel - det er for alle som skal føde, og deres fødepartnere.

For mer informasjon, og for å booke et kurs, send oss en melding her. Du kan også følge oss på Instagram @positivfodsel.

Vi er KG Hypnobirthing-sertifisert. Metoden KG Hypnobirthing er utviklet av Britiske Katharine Graves, og var det første hypnofødselkurset i England. Les mer om KGH her.